OVER EXCENCE

Stilstand betekent meer dan ooit achteruitgang. Innovatie is een voorwaarde om uw concurrentiepositie te behouden en uw medewerkers te binden.
Wilt u daarom ook uw organisatie of project naar een hoger of volgend level te tillen?

Maar weet u inmiddels ook dat slechts 2 op de 10 ideeën of verbetertrajecten zijn doel bereikt? Wij realiseren uw doelen. Uniek daarin is onze hands-on aanpak.
Terwijl we actief bijdragen aan uw organisatie of proces, zorgen wij voor vernieuwing, verbetering, of innovatie. Voorwaarde voor succes zit hem in de praktische aansluiting naar uw organisatie, uw processen, naar uw mensen. Een brug slaan naar het doel dat u voor ogen heeft.
Hoe we dat doen? Uit onze jarenlange ervaring weten we dat de aspecten tijd en geld maar beperkt invloed hebben, en dat andere factoren veel dominanter zijn. Soms zit het in mensen, in draagvlak, de andere keer in onduidelijke processen, en weer een andere keer in ontbreken van een eenvoudige tool. Wij zoeken de essentie en weten dit om te zetten naar praktische en vooral haalbare oplossingen. Excelleren op essentie, noemen wij dat. En ondertussen werken wij desgewenst mee in uw organisatie, project of innovatietraject.
De doelstelling of richting? Die bepalen we samen.

guido-hermans

Guido Hermans

Excence

"Het is niet zoals het is, het is zoals je het hebben wilt"

VAKGEBIEDEN

HUISVESTING

ONTWERP

BOUWTRAJECTEN