DIENSTEN

PROJECTEN

Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw huisvesting komt veel kijken. Binnen de kaders van uw wensen, eisen, budget en planning zorgen wij voor het maximale resultaat. Wij sturen het proces en zorgen er voor dat u de juiste keuzes maakt. Terwijl wij zorgen voor de voortgang in het proces, houdt u uw kostbare tijd beschikbaar voor uw eigen kerntaken.
Naast het projectmanagement kunnen wij in samenwerking met onze partners ook alle noodzakelijke ontwerp en adviesdiensten verzorgen.

INTERIM

Heeft u gedurende een bepaalde periode behoefte aan extra capaciteit en daadkracht in uw organisatie of proces? Dan biedt onze interimdienst de oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken voor en bij een breed scala aan bedrijven en organisaties. Zowel bij bedrijven als (semi-)overheden, in ontwikkeling, bouw en beheer. Deze combinatie van ervaring garandeert u een frisse blik en aanzienlijke toegevoegde waarde.

INNOVATIE

Stilstand is achteruitgang. Wat we ook doen, we zoeken altijd de mogelijkheden voor innovatie of verbetering. Standaard onderdeel in ons projecten en interimdiensten, maar ook als dienst op zichzelf. Ter versterking van uw concurrentiepositie, een maatschappelijk doel, of binding van uw personeel. Een proces, een slimme tool of nieuwe dienst, of een combinatie van dit alles, wij zetten stappen en zorgen voor resultaat.

CONTACT OPNEMEN

WETEN WAT EXCENCE VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP!